Lørdag 15. juni kl. 11-15 arrangeres Båtens og Havnas dag i Kristiansund. Bak arrangementet står Gamle Kripos, Småbåtlaget og Kristiansund & Nordmøre Havn. Det vil bli stor aktivitet både i havnebassenget og langs kaia. Regatta, veteranbåter, utstilling av maritime fartøy, stands med salg av båter/utstyr etc., sang og musikk samt aktiviteter for barn – for å nevne noe… Dagen avrundes med båtparade i havnebassenget kl. 14.30.

Politiet har gitt tillatelse til å stenge kaia fra piren til bussterminalen i forbindelse med arrangementet. Det ligger dermed til rette for at aktører langs med kaia, og andre interesserte, kan flytte deler av virksomheten sin ut i gata eller nærliggende områder i dette tidsrommet.

Vi inviterer butikker, serveringssteder, lag/foreninger og andre til å delta aktivt i arrangementet. Området fra piren til bussterminalen vil være stengt i tidsrommet 09.00-16.00, slik at det er mulig med rigging og rydding i forkant/etterkant av selve arrangementet.

Disse deltar (listen er ikke uttømmende): Nordmøre Havrafting, Malia, Kristiansund Eventtjenester/Neptun lekeland, Gridsvåg Båt & Motor, Lerøy Midt, Kristiansund seilsportklubb, Musikkorpset Tempo, Operaen i Kristiansund, Redningsselskapet, Mellemværftets fartøyvernforening, Kristiansund brann og redning, AG Maritime, Sundbåten, dykkerklubben og Møre Båtservice. Kristiansund Seilforening arrangerer samtidig «Seilsportens dag», og markerer seg på havna.

Ønsker dere å delta? Påmeldingsfrist 3. mai.

Påmelding til Erika Indergaard, ei@knhavn.no, innen fredag 3. mai 2019. Vennligst oppgi navn, firma/lag etc., kontaktinfo (e-post og telefon), hva dere ser for dere at dere trenger av plass (eks. antall meter med bord), og hvordan plassen skal benyttes. Gjerne også en kort beskrivelse av virksomheten, som kan brukes ved forhåndsomtale. Dere må selv sørge for bord og det dere måtte trenge av utstyr etc.

Etter at påmeldingsfristen har gått ut, sammenstiller vi behov og tildeler plass. Arrangørene forbeholder seg retten til å vurdere hvilke aktører som passer inn i arrangementets profil, og hvordan disse plasseres i forhold til hverandre.

VIKTIG INFO TIL AKTØRER SOM SKAL DELTA MED BÅT PÅ VANNET
Havnevakta er ansvarlig for tildeling av båtplass ved kaia eller lektere. Plassbehov må meldes inn direkte til havnevakt@knhavn.no snarest mulig, og senest innen utgangen av fredag 7. juni. Kristiansund & Nordmøre Havn krever ingen avgifter for båter som deltar på arrangementet. Avreise innen søndag 16. juni kl. 12.00.

Arrangørene vil være tilgjengelig på kaia for anvisning av plasser i forkant av arrangementet.

Vær oppmerksom på at det er begrensede muligheter for strømtilkobling. Vær ute i god tid med din bestilling dersom du har behov for dette.
Småbåter (privatpersoner) benytter seg av gjestebryggen i Vågen.

Velkommen til en maritim aktivitetsdag i Norges flotteste havn!

Hilsen fra arrangørene

Liker du det du leser?

Del det med dine venner da vel!