Tidlig morgen mandag den 29. juli legger MS «Marina» til ved Storkaia i Kristiansund. Det luksuriøse skipet blir liggende frem til kl. 16. Blant gjestene er det spesielt Atlanterhavsveien som trekker.

«Marina» er Oceania Cruises mest luksuriøse cruiseskip, med kapasitet til 1250 gjester og et mannskap på 800. Rederiet hører til øvre premiumsjiktet og er kjent for høy kvalitet på mat og elegante omgivelser om bord.

− Atlanterhavsveien i ulike kombinasjoner er et populært turmål blant cruisegjestene. De som har valgt å oppdage byen og regionen på egen hånd, får virkelig oppleve Nordmøre fra sin beste side. Jeg tipper at både Sundbåten og Grip vil bli populært, sier markedsansvarlig Erika Indergaard i Kristiansund og Nordmøre Havn.

Det 24 netter lange cruiset startet i København den 11. juli. Via Tyskland, Polen, Latvia, Estland, Russland, Finland og Sverige har turen gått videre til den norske kysten. «Marina» har vært innom flere kjente norske fjorder, før det via Ålesund og Kristiansund er på vei nordover til Lofoten. Returen går via Bergen til Storbritannia.

«Marina» er 239 m langt og 66 084 bruttotonn. Det ble bygget i 2011 og renovert i 2016.

Foto: Oceania Cruises

Liker du det du leser?

Del det med dine venner da vel!