Vi har ledige kontorer til utleie på Nordmørsterminalen, som ligger sentralt plassert på Devoldholmen i Kristiansund. Bygget sto ferdig i 2010, og har siden vært en populær kontorbygning med moderne, god standard.

Nordmørsterminalen ligger i umiddelbar nærhet til Kristiansund trafikkterminal, Hurtigbåt og Hurtigruten – kun en 3 min. spasertur til Rådhusplassen langs kaikanten. I nærheten finner du også dagligvarehandel, næringsbygg, restauranter og gatekjøkken.

Bygget har 5 etasjer, heis og mulighet for parkering.

Se beskrivelse under av de ledige lokalene. Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker en uforpliktende visning. Tlf.: 400 06 504

Kontor 1 – stort lokale på 79m2 med to kontor og stort åpent areal

Lokalet består av 79m2 med 2 kontorer og stort åpent areal, eget romslig, moderne kjøkken med bla. oppvaskmaskin og kjøleskap. Gode lysforhold i alle rom og god lydisolasjon. Beliggende i 2. etasje på Nordmørsterminalen med gode utsikt mot Devoldholmen. Flere møterom og WC inngår i fellesareal.

Kontor 2 – lokale på 38m2 med ekstra rom og kjøkkenkrok

Lokalet består av 38m2 åpen løsning med et ekstrarom og gang. Det er en egen kjøkkenkrok med bla. koketopper og kjøleskap. Gode lysforhold med begrenset sikt. Beliggende i 2. etasje på Nordmørsterminalen. Flere møterom og WC inngår i fellesareal.

Ved interesse eller spørsmål, kontakt oss på tlf.: 400 06 504!

Nordmørsterminalen

Liker du det du leser?

Del det med dine venner da vel!