Lyst til å drive restauranten med Norges beste beliggenhet?

Vi ser etter deg som vil utvikle og drive restauranten på det flunka nye Kranaskjæret, sommeren / høsten 2018!

Er du serviceinnstilt, har pågangsmot og gjennomføringsevne? Er du interessert i byutvikling og kulturliv? Her får du makset ditt potensiale og en utrolig mulighet til å bety mye for byens utvikling.

Vi tilbyr en helt unik mulighet til å definere et eget restaurantkonsept som gir liv til Kristiansunds nye samlepunkt. Ønsker du å forme din egen arbeidsplass og å bidra til å skape liv i en helt ny bydel med et utrolig stort potensiale?

Den gamle holmen i Vågen har blitt brukt til mange nyttige formål opp gjennom tidene, blant annet kullbinge og kjølhaling av skip. Nå ønsker vi å gjenreise skjæret, og skape en ny arena for unike matopplevelser og yrende kulturliv. Se konseptpresentasjonen her.

Vi ønsker et helt nytt restaurantkonsept som passer til et maritimt miljø og at kvaliteten på maten og servicen står til omgivelsene.

Det er mange spennende planer i området, blant annet planlegges kulturfabrikken i den gamle förfabrikken rett ved siden av. Nærområdet brygger på et yrende kulturliv gjennom hele året, med blant annet Byfesten og forestillingen «Syver og Beatrice – et sommermysterium» !

Beliggenheten er helt unik og har fram til nå ikke vært utnyttet som det knutepunktet det kan være. Dette potensialet har du som driver av restauranten all mulighet til å være med å utvikle og forme i tiden framover.

Liker du det du leser?

Ta kontakt med post@knhavn.no eller Arnt Helge Honstad på: +47  917 17 142

Følg byggeprosessen på facebook:

En smakebit av kulturlivet rundt:

Liker du det du leser?

Del det med dine venner da vel!