Aktuelle saker

Flaskepost fra havna! En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet.  Send meg flaskepost!

Sosiale medier 

Kontakt

Erika Indergaard

Medieansvarlig
Telefon 402 46 474
E-post ei@knhavn.no

Ledige lokaler ved Campus

15 august 2023

I vårt næringsbygg på Devoldholmen har vi ledige lokaler til kontor eller annen næringsvirksomhet. God standard, kort vei til alt og nærmeste nabo med Campus når dette står ferdig høsten 2024. 

Flaskepost og sommerhilsen fra KNH

07 juli 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Millionstøtte til kaiutbygging på Smøla

06 juli 2023

Kystverket har innvilget KNH støtte på 6 millioner kroner til kaiutbygging ved Vikan Havneterminal på Smøla, som en del av tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. – En gledens dag, sier havnefogd Knut Mostad. 

Venter opp mot 4 000 cruisegjester

03 juli 2023

Tirsdag, torsdag og fredag denne uken venter vi cruiseskip til Kristiansund. Opp mot 4 000 cruisegjester vil besøke regionen og bidra til viktig lokal verdiskaping. 

Travel cruiseuke

23 juni 2023

Denne uken har til sammen 3 128 cruisegjester på tre ulike cruiseskip besøkt Kristiansund. To av skipene var her for første gang, noe som ble markert på behørig vis. 

Fendringsarbeid i Surnadal

16 juni 2023

Industrikaia i Surnadal skinner om kapp med sola etter at 34 nye fenderdekk ble montert denne uken. 

Ny økonomisjef på plass

15 juni 2023

Tom Willy Kjønnø er nyansatt økonomisjef i KNH. – Her kommer jeg til å trives! sier Tom Willy, etter å ha installert seg på nytt kontor i lyse og trivelige lokaler midt i Kristiansund. 

Cruisesommeren er i gang

14 juni 2023

Tidlig onsdag morgen seilte cruiseskipet «Vasco da Gama» inn i havnebassenget. Dette er årets første sommeranløp, og de neste ukene kommer cruiseskipene som perler på en snor.

Nå er Smøla godkjent for cruiseanløp

16 mai 2023

En helt ny og ISPS-godkjent flytebrygge står klar på Dyrnes til å ta imot gjester fra fem cruiseanløp den kommende sesongen. Lørdag kommer årets første cruiseskip til øya.

Scroll til toppen