Aktuelle saker

Flaskepost fra havna! En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet.  Send meg flaskepost!

Sosiale medier 

Kontakt

Erika Indergaard

Medieansvarlig
Telefon 402 46 474
E-post ei@knhavn.no

Rekordmange cruiseanløp i 2022

23 november 2022

Cruiseåret 2022 er ferdig og vi har oppsummert sesongen. Antallet anløp er rekordhøyt og nærmere 14 500 cruisegjester har besøkt Nordmøre i år. 

Vi har ledige lokaler til leie

18 november 2022

Trenger dere lokaler til kontor eller næringsvirksomhet, lager eller bakareal? Vi har ledige lokaler og areal, og tar gjerne en uforpliktende prat om mulighetene. 

Christoffer blir vår nye havneinspektør

11 november 2022

Det var stor interesse da vi lyste ut ledig stilling i KNH tidligere i høst. Stillingen som driftsleder ble besatt ved internt opprykk, og vi har nå avsluttet prosessen med rekruttering av ny havneinspektør. Vi er glade for at Christoffer Gården har takket ja til å jobbe sammen med oss fra mars neste år.

Cruisesesongen går mot slutten

16 oktober 2022

Mandag 17. og tirsdag 18. oktober venter vi cruiseskip med tyske gjester om bord til Kristiansund. Dette blir årets siste cruiseanløp, i tillegg til Bolette som er ventet lille julaften. 

Cruisegjester på vei

30 september 2022

Både søndag og mandag blir det cruiseanløp til Kristiansund: «Maud» fra Hurtigruten Expeditions og «Vasco da Gama» fra Nicko Cruises. 

KNH støtter Kvernberget Opp

29 september 2022

Steintrappene til toppen av Kvernberget i Kristiansund er en attraksjon for både innbyggere og tilreisende. KNH er med og støtter foreningen som står bak. – Dette er et flott tilbud også til cruisegjester og mannskap på fartøy. 

Vellykket visningstur for cruiserederier

26 september 2022

Forrige uke var Kristiansund vertskap for en gruppe med 20 representanter fra cruiserederier og cruiseagenter under Cruise Norway sin FAM trip i Fjord-Norge.

Scroll til toppen