«Artania» bringer 1100 tyske cruisegjester til Kristiansund

Havnesightseeing med Sundbåten, Klippfiskmuseet, Kvernes Stavkirke og Atlanterhavsveien står på programmet når over 1100 tysktalende cruisegjester inntar Kristiansund og Nordmøre i morgen. 

Cruiseskipet «Artania» i Kristiansund havn. Foto.«Artania» fra tyske Phoenix Reisen anløper Kristiansund 9. september. Her fra et anløp i mai 2019. 

Cruiseskipet «Artania» fra det tyske rederiet Phoenix Reisen skal ligge på Storkaia fra 09.00 til 16.30 fredag. I tillegg til de 1 129 cruisegjestene, er det et mannskap på 500 om bord. 

«Artania» seiler ut fra Bremerhaven og er på et 12 netter langt cruise til Nordkapp. Skipet anløper Kristiansund på vei sørover og skal videre til Flåm. 

Anløpet er det andre av totalt tre planlagte anløp fra Phoenix Reisen i 2022. «Amera» var her i juli, og i oktober venter vi «Amadea».  

Gir en halv million i støtte til PCR-lab

17 januar 2024

Havnerådet i KNH vedtok i dag å gi 500 000 kroner til et felles laboratorium på Campus Kristiansund. – Flotte nyheter som vil styrke Campus sin nettverksrolle, skape kompetanseheving på tvers og bidra til ny aktivitet og utvikling ved Campus, sier prosjektleder Roland Mauseth i Campus Kristiansund. 

Flaskepost og julehilsen fra KNH

19 desember 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Anmoder om å benytte Markussundet

19 desember 2023

I påvente av forsterkingstiltak av Sørsundbrua, anmoder vi større fartøy om å benytte Markussundet ved anløp/avgang Kristiansund indre havn.

Scroll til toppen