Bli med på Båtens og Havnas dag!

Lørdag 11. juni kl. 11-15 arrangerer vi Båtens og Havnas dag sammen med Kristiansund Småbåtlag og Gamle Kripos. Vil dere være med på en maritim aktivitetsdag i Norges flotteste havn? 

Bilde av Vågekaia og Kaibakken fra sjøsiden under arrangement med mye folk. Foto.Båtens og Havnas dag 2019 trakk både båter og folk til Kristiansund sentrum. 

Det blir aktiviteter både i havnebassenget og langs kaia. Havneseilas, veteranbåter, utstilling av maritime fartøy, åpent dekk, stands, sang og musikk, foredrag, hoppeslott og mye annet står på programmet. 

Vågekaia til være stengt for biltrafikk fra piren til gamle bussterminalen i forbindelse med arrangementet. Det ligger dermed til rette for at aktører langs med kaia, og andre interesserte, kan flytte deler av virksomheten sin ut i gata eller nærliggende områder i dette tidsrommet.

Vi inviterer butikker, serveringssteder, lag/foreninger og andre til å delta aktivt i arrangementet, enten det er på land eller på vann.  

Ønsker dere å delta? Påmelding innen 2. mai 2022 til ei@knhavn.no

Vennligst oppgi navn, firma/lag etc., kontaktinfo (e-post og telefon), hva dere ser for dere at dere trenger av plass (eks. antall meter med bord), og hvordan plassen skal benyttes.

Gjerne også en kort beskrivelse av virksomheten, som kan brukes ved forhåndsomtale. Dere må selv sørge for bord og det dere måtte trenge av utstyr etc.

Etter at påmeldingsfristen har gått ut, sammenstiller vi behov og tildeler plass. Arrangørene forbeholder seg retten til å vurdere hvilke aktører som passer inn i arrangementets profil, og hvordan disse plasseres i forhold til hverandre. Profesjonelle aktører som driver med salg av mat og/eller drikke henvises til Snadderfestivalen på Rådhusplassen. 

VIktig info til aktører som skal delta med båt på vannet 

Havnevakta er ansvarlig for tildeling av båtplass ved kaia eller lektere. Plassbehov må meldes inn direkte til havnevakt@knhavn.no snarest mulig, og senest innen fredag 10. juni. Kristiansund & Nordmøre Havn krever ingen avgifter for båter som deltar på arrangementet. Avreise innen søndag 11. juni kl. 12.00.

Vær oppmerksom på at det er begrensede muligheter for strømtilkobling. Vær ute i god tid med din bestilling dersom du har behov for dette.

Småbåter (privatpersoner) benytter seg av gjestebryggen i Vågen.

Hilsen fra arrangørene 

«Trollfjord» tyvstarter cruisesesongen

27 mai 2024

Hurtigrutens MS «Trollfjord» har meldt inn anløp til Kristiansund torsdag 30. mai. Dette blir årets første cruiseanløp til nordmørshovedstaden. 

Scroll til toppen