«Christian Radich» ganger to i juli

Tradisjonen tro står Kristiansund på seilingsplanen til «Christian Radich» under seilasen Sea Norway. I år stopper seilskuten dessuten innom både på seilasen nordover og sørover. 

«Christian Radich» i Kristiansund havn. Foto.Sea Norway er en fantastisk seilas langs norskekysten med fullriggeren «Christian Radich». For fjerde året på rad seiler skipet innom Kristiansund. 

De siste årene har fullriggeren «Christian Radich» seilt med turister langs norskekysten om sommeren, som en del av seilasen Sea Norway. 

I år står Kristiansund på seilingsplanen to ganger, på nordgående og sørgående seilas, med følgende planlagte liggetider:  

Torsdag 4. juli kl. 08:00–18:00. 
Søndag 28. juli kl. 08:00–18:00. 

Seilbåten skal ligge på Storkaia. 

En av de best bevarte 

«Christian Radich» er en av de best bevarte fullriggerne i verden. Med en lengde på 71 meter og nærmere 38 meter i høyden vil seilskuten være godt synlig på havna i Kristiansund. 

Sea Norway er en fantastisk seilas langs norskekysten – med en avstikker til Shetland – fra Oslo i sør til Lofoten i nord. Turen er delt opp i etapper på tre dager, enten nordover eller sørover, med mulighet for å delta som medseiler på en eller flere etapper. 

Lyst på en ferie utenom det vanlige? Det er fortsatt noen ledige plasser på noen av turene.
Se Sea Norway-turene 2024

Flaskepost og sommerhilsen ☀️

05 juli 2024

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Overrekkelse av Miljøfyrtårn-diplom

27 juni 2024

Tidligere i år ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn – en milepæl i vårt arbeid med klima, miljø og arbeidsmiljø. Nylig inviterte Kristiansund kommune til en høytidelig diplomoverrekkelse.

Scroll til toppen