Cruisegjester på vei

Både søndag og mandag blir det cruiseanløp til Kristiansund: «Maud» fra Hurtigruten Expeditions og «Vasco da Gama» fra Nicko Cruises. 

«Vasco da Gama» kommer tilbake til Kristiansund mandag 3. oktober. Her fra anløpet i juli 2022. 

Ekspedisjonscruiseskipet «Maud» anløper Kristiansund søndag. Om bord er 252 gjester, de fleste fra Storbrittania, og et mannskap på 154. Skipet skal ligge på Storkaia fra 13.30 til 19.00. Dette er det siste anløpet til «Maud» i 2022. Skipet har vært i Kristiansund flere ganger, senest i juni. 

«Vasco da Gama» tilbake 
Mandag morgen kan vi igjen ønske «Vasco da Gama» velkommen til Kristiansund. Skipet var her i både juni og juli, og skal også anløpe igjen den 17. oktober. Skipet seiler for det tyske rederiet Nicko Cruises og skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 15:00. Det er 727 cruisegjester, i hovedsak tyske, og et mannskap på 431 om bord. 

«Vasco da Gama» kommer seilende fra Geiranger og skal videre til Lofoten. 

Rekordmange cruiseanløp i 2022

23 november 2022

Cruiseåret 2022 er ferdig og vi har oppsummert sesongen. Antallet anløp er rekordhøyt og nærmere 14 500 cruisegjester har besøkt Nordmøre i år. 

Vi har ledige lokaler til leie

18 november 2022

Trenger dere lokaler til kontor eller næringsvirksomhet, lager eller bakareal? Vi har ledige lokaler og areal, og tar gjerne en uforpliktende prat om mulighetene. 

Christoffer blir vår nye havneinspektør

11 november 2022

Det var stor interesse da vi lyste ut ledig stilling i KNH tidligere i høst. Stillingen som driftsleder ble besatt ved internt opprykk, og vi har nå avsluttet prosessen med rekruttering av ny havneinspektør. Vi er glade for at Christoffer Gården har takket ja til å jobbe sammen med oss fra mars neste år.

Scroll til toppen