Cruisegjester på vei

Både søndag og mandag blir det cruiseanløp til Kristiansund: «Maud» fra Hurtigruten Expeditions og «Vasco da Gama» fra Nicko Cruises. 

Cruiseskipet «Vasco da Gama» til kai i Kristiansund. Foto.«Vasco da Gama» kommer tilbake til Kristiansund mandag 3. oktober. Her fra anløpet i juli 2022. 

Ekspedisjonscruiseskipet «Maud» anløper Kristiansund søndag. Om bord er 252 gjester, de fleste fra Storbrittania, og et mannskap på 154. Skipet skal ligge på Storkaia fra 13.30 til 19.00. Dette er det siste anløpet til «Maud» i 2022. Skipet har vært i Kristiansund flere ganger, senest i juni. 

«Vasco da Gama» tilbake

Mandag morgen kan vi igjen ønske «Vasco da Gama» velkommen til Kristiansund. Skipet var her i både juni og juli, og skal også anløpe igjen den 17. oktober. Skipet seiler for det tyske rederiet Nicko Cruises og skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 15:00. Det er 727 cruisegjester, i hovedsak tyske, og et mannskap på 431 om bord. 

«Vasco da Gama» kommer seilende fra Geiranger og skal videre til Lofoten. 

Gir en halv million i støtte til PCR-lab

17 januar 2024

Havnerådet i KNH vedtok i dag å gi 500 000 kroner til et felles laboratorium på Campus Kristiansund. – Flotte nyheter som vil styrke Campus sin nettverksrolle, skape kompetanseheving på tvers og bidra til ny aktivitet og utvikling ved Campus, sier prosjektleder Roland Mauseth i Campus Kristiansund. 

Flaskepost og julehilsen fra KNH

19 desember 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Anmoder om å benytte Markussundet

19 desember 2023

I påvente av forsterkingstiltak av Sørsundbrua, anmoder vi større fartøy om å benytte Markussundet ved anløp/avgang Kristiansund indre havn.

Scroll til toppen