Cruisesesongen går mot slutten

Mandag 17. og tirsdag 18. oktober venter vi cruiseskip med tyske gjester om bord til Kristiansund. Dette blir årets siste cruiseanløp, i tillegg til Bolette som er ventet lille julaften. 

Crioseskipet «Vasco da Gama» seiler inn til Kristiansund en tidlig morgen. Foto.Tidlig mandag morgen venter vi «Vasco da Gama» til Storkaia i Kristiansund. Her fra anløpet 3. oktober 2022.

Mandag 17. oktober kan vi ønske «Vasco da Gama» velkommen til Kristiansund for fjerde gang i år. Skipet seiler for det tyske rederiet Nicko Cruises og skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 15:00. Det er 545 cruisegjester, i hovedsak tyske, og et mannskap på 409 om bord. 

«Vasco da Gama» kommer seilende fra Geiranger og skal videre til Lofoten. 

Tirsdag 18. oktober har «Amadea» fra tyske Phoenix Reisen meldt inn anløp. Om bord er 447 gjester  og et mannskap på 313. Skipet, som kommer fra Flåm og skal videre til Rørvik, skal ligge på Storkaia fra 13.00 til 20.00.

Årets siste cruiseanløp blir «Bolette» fra Fred. Olsen Cruisen den 23. desember. Dette skipet har kapasitet til i overkant av 1700 gjester. 

Ledige lokaler ved Campus

15 august 2023

I vårt næringsbygg på Devoldholmen har vi ledige lokaler til kontor eller annen næringsvirksomhet. God standard, kort vei til alt og nærmeste nabo med Campus når dette står ferdig høsten 2024. 

Flaskepost og sommerhilsen fra KNH

07 juli 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Millionstøtte til kaiutbygging på Smøla

06 juli 2023

Kystverket har innvilget KNH støtte på 6 millioner kroner til kaiutbygging ved Vikan Havneterminal på Smøla, som en del av tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. – En gledens dag, sier havnefogd Knut Mostad. 

Scroll til toppen