Cruiseskipet «Ambience» kansellerer

Torsdag 20. juni skulle cruiseskipet «Ambience» anløpe Kristiansund. På grunn av været er anløpet dessverre avlyst. 

Cruiseskipet Ambience fra Ambassador Cruise Line til i Kristiansund. Foto.Cruiseskipet «Ambience» i Kristiansund den 4. juli 2023. 

Skipet seiler for det britiske rederiet Ambassador Cruise Line, og hadde sitt førstegangsanløp til Kristiansund i juli i fjor. 

Nå er anløpet torsdag 20. juni kansellert på grunn av værforhold. Det er meldt stiv kuling og sterke vindkast. Skipet, med kapasitet til 1 400 gjester, skulle ligge på Storkaia fra 08.00 til 17, på vei fra Bergen til Sortland. 

Oppdatert cruiseliste 2024: Cruiseanløp Nordmøre 2024

Flaskepost og sommerhilsen ☀️

05 juli 2024

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

«Christian Radich» ganger to i juli

02 juli 2024

Tradisjonen tro står Kristiansund på seilingsplanen til «Christian Radich» under seilasen Sea Norway. I år stopper seilskuten dessuten innom både på seilasen nordover og sørover. 

Overrekkelse av Miljøfyrtårn-diplom

27 juni 2024

Tidligere i år ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn – en milepæl i vårt arbeid med klima, miljø og arbeidsmiljø. Nylig inviterte Kristiansund kommune til en høytidelig diplomoverrekkelse.

Scroll til toppen