Cruiseskipet «Marina» til Kristiansund

Mandag 4. juli kommer nok et mellomstort cruiseskip på besøk. «Marina» fra Oceania Cruises skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 21.00. Lørdag 2. juli blir det gjensyn med det mindre ekspedisjonscruiseskipet «World Explorer». 

«Marina» fra Oceania Cruises har vært i Kristiansund tidligere. Her fra et anløp i juli 2019. 

«Marina» er 239 m, 66 084 bruttotonn og har kapasitet til ca. 1 250 gjester og et mannskap på 800. Vi har foreløpig ikke fått informasjon om hvor mange gjester som er om bord på denne seilingen. 

Skipet forlot Oslo den 29. juni og seiler via Skagen, Kristiansand, Haugesund og Olden opp til Kristiansund. Her snur skipet sørover seiler via Ålesund, Måløy og Skottland til Portsmouth (London). 

Oceania Cruiser er et cruiserederi basert i Miami, og eies av Norwegian Cruise Line Holding. Rederiet hører til øvre premiumsjiktet og er kjent for høy kvalitet på mat og elegante omgivelser om bord. 

«World Explorer» tilbake

Lørdag 2. juli får vi også et gjensyn med «World Explorer» fra Mystic Cruises. Dette er et lite cruiseskip med kapasitet til kun 200 gjester. Skipet hadde førstegangsanløp til Kristiansund i juni, og er nå tilbake med nye cruisegjester. 

«World Explorer» skal ligge på Storkaia fra 09.00 til 22.00. 

Ukentlige cruiseanløp i juli

08 juli 2022

Det er ventet flere cruiseskip til Kristiansund de neste ukene. Det blir flest tyske cruiseturister, men også britiske og amerikanske cruisepassasjerer kommer for å oppleve Nordmøre.

Gjensyn med «Christian Radich»

01 juli 2022

Tirsdag 5. juli kommer «Christian Radich» til Kristiansund. Det er tredje året på rad at vi ønsker den ikoniske seilskuta velkommen. 

Scroll til toppen