Cruiseskipet «Marina» til Kristiansund

Mandag 4. juli kommer nok et mellomstort cruiseskip på besøk. «Marina» fra Oceania Cruises skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 21.00. Lørdag 2. juli blir det gjensyn med det mindre ekspedisjonscruiseskipet «World Explorer». 

Cruiseskipet «Marina» til kai i Kristiansund. Foto.«Marina» fra Oceania Cruises har vært i Kristiansund tidligere. Her fra et anløp i juli 2019. 

«Marina» er 239 m, 66 084 bruttotonn og har kapasitet til ca. 1 250 gjester og et mannskap på 800. Vi har foreløpig ikke fått informasjon om hvor mange gjester som er om bord på denne seilingen. 

Skipet forlot Oslo den 29. juni og seiler via Skagen, Kristiansand, Haugesund og Olden opp til Kristiansund. Her snur skipet sørover seiler via Ålesund, Måløy og Skottland til Portsmouth (London). 

Oceania Cruiser er et cruiserederi basert i Miami, og eies av Norwegian Cruise Line Holding. Rederiet hører til øvre premiumsjiktet og er kjent for høy kvalitet på mat og elegante omgivelser om bord. 

«World Explorer» tilbake

Lørdag 2. juli får vi også et gjensyn med «World Explorer» fra Mystic Cruises. Dette er et lite cruiseskip med kapasitet til kun 200 gjester. Skipet hadde førstegangsanløp til Kristiansund i juni, og er nå tilbake med nye cruisegjester. 

«World Explorer» skal ligge på Storkaia fra 09.00 til 22.00. 

Flaskepost og sommerhilsen ☀️

05 juli 2024

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

«Christian Radich» ganger to i juli

02 juli 2024

Tradisjonen tro står Kristiansund på seilingsplanen til «Christian Radich» under seilasen Sea Norway. I år stopper seilskuten dessuten innom både på seilasen nordover og sørover. 

Overrekkelse av Miljøfyrtårn-diplom

27 juni 2024

Tidligere i år ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn – en milepæl i vårt arbeid med klima, miljø og arbeidsmiljø. Nylig inviterte Kristiansund kommune til en høytidelig diplomoverrekkelse.

Scroll til toppen