Endringer i havnestyret

Nestleder Eilif Lervik er valgt til ny styreleder i KNH, og Jan Gjerde er ny nestleder. Sidsel Sæterøy er valgt inn som nytt styremedlem. 

Illustrasjonsbilde styre. Illustrasjon.

Image by Clker-Free-Vector-Images from Pixabay

Tidligere styreleder Birgitte Røsgaard fratrådte tidligere i år for å kunne jobbe som tingrettsdommer. Valgkomiteen i KNH ble derfor engasjert for å foreslå ny styreleder. I tillegg har Hitra kommune trådt ut av IKS-et, og det skulle derfor vurderes om Hitras styremedlem Sigrid Hanssen skulle fortsette i styret eller ikke. 

Valgkomiteens forslag ble vedtatt i havnerådets møte den 7. desember.  

Havnestyret for resten av valgperioden: 

Eilif Lervik – Sunndal (leder) 
Jan Gjerde – Kristiansund (nestleder) 
Sigrid Hanssen – Hitra 
Mette Grødahl – Smøla 
Peter Kristjan Vaagland – Heim
Helge Røv – Surnadal 
Sidsel Sæterøy – Kristiansund

Valgkomiteen bestod av Ingunn Golmen (leder), Ola Rognskog og Lilly Gunn Nyheim. 

Vi takker valgkomiteen for vel utført oppdrag, gratulerer Eilif Lervik som ny styreleder og ønsker Sidsel Sæterøy velkommen som nytt styremedlem. 

Ny havneinspektør på plass

17 mars 2023

Christoffer Gården begynte som havneinspektør hos oss den 1. mars. –Varierte arbeidsdager, masse nytt å lære og kjekke kollegaer, oppsummer Christoffer de første to ukene.

«Bolette» med britiske cruisegjester

15 mars 2023

Nærmere 1 200 britiske cruiseturister inntar Kristiansund og Nordmøre på torsdag, når cruiseskipet «Bolette» fra Fred. Olsen Cruises kommer på sitt førstegangsanløp. Havna håper på rundt 20 000 cruisegjester totalt i løpet av året.

Vi søker økonomisjef

14 mars 2023

Vil du bli økonomisjef i et av Norges største havnedistrikt? Dette er en variert og spennende stilling med gode muligheter til å påvirke utviklingen i organisasjonen. 

Scroll til toppen