Fendringsarbeid i Surnadal

Industrikaia i Surnadal skinner om kapp med sola etter at 34 nye fenderdekk ble montert denne uken. 

Tidligere denne uka var Svein, Kristian og Bjørnar i Surnadal for å fendre industrikaia. 34 nye fenderdekk ble montert i løpet av to dagers arbeid. Dermed fremstår Surnadal industrikai i super stand – til glede for alle fartøy som benytter kaia i sitt virke. I fjor hadde kaia 83 anløp, og det ble lastet/losset i overkant av 225 000 tonn gods.

God fendring er viktig for å sikre våre brukere gode og trygge anløpsforhold. Fendring er tungt arbeid, og vi er glade for å ha egne ansatte som er både sterke og spreke nok til å ta på seg slike vedlikeholdsoppgaver. Vår arbeidsbåt Havnebris var selvsagt også med på laget. 

Ledige lokaler ved Campus

15 august 2023

I vårt næringsbygg på Devoldholmen har vi ledige lokaler til kontor eller annen næringsvirksomhet. God standard, kort vei til alt og nærmeste nabo med Campus når dette står ferdig høsten 2024. 

Flaskepost og sommerhilsen fra KNH

07 juli 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Millionstøtte til kaiutbygging på Smøla

06 juli 2023

Kystverket har innvilget KNH støtte på 6 millioner kroner til kaiutbygging ved Vikan Havneterminal på Smøla, som en del av tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. – En gledens dag, sier havnefogd Knut Mostad. 

Scroll til toppen