Fortsetter som støttespiller til KBK

Styret i KNH vedtok i går å videreføre samarbeidsavtalen med Kristiansund Ballklubb til 2023. – Det var aldri noen tvil om vi skulle støtte klubben videre, sier havnefogd Knut Mostad. 

Frank Nilsen og Knut Mostad foran KNH sitt reklameskilt på Kristiansund Stadion. Foto.Markedskonsulent Frank Nilsson i KBK og havnefogd Knut Mostad i KNH foran KNHs skiltreklame som er plassert like ved et av hjørneflaggene på stadion. 

– KBK er en av de viktigste merkevarene vi har på Nordmøre, og vi er stolte av det klubben har fått til gjennom flere år i Eliteserien. Selv om det blir spill OBOS-ligaen i 2023, var det aldri noen tvil om vi skulle støtte klubben videre. Vi er stolte av KBK og ønsker dem lykke til med videre satsing, sier havnefogd Knut Mostad.

KNH ønsker å være en viktig, synlig og positiv aktør i samfunnet selskapet er en del av. Å bidra på arenaer også utenom den daglige havnevirksomheten er en del av dette.

Daglig leder Kjetil Thorsen i Kristiansund Ballklubb er fornøyd med avtalen.

– Vi ønsker KNH velkommen som samarbeidspartner nok en sesong, og ser frem til gjensidig nytte av samarbeidet, sier Thorsen. 

«Trollfjord» tyvstarter cruisesesongen

27 mai 2024

Hurtigrutens MS «Trollfjord» har meldt inn anløp til Kristiansund torsdag 30. mai. Dette blir årets første cruiseanløp til nordmørshovedstaden. 

Scroll til toppen