Fortsetter som støttespiller til KBK

Styret i KNH vedtok i går å videreføre samarbeidsavtalen med Kristiansund Ballklubb til 2023. – Det var aldri noen tvil om vi skulle støtte klubben videre, sier havnefogd Knut Mostad. 

Frank Nilsen og Knut Mostad foran KNH sitt reklameskilt på Kristiansund Stadion.jpgMarkedskonsulent Frank Nilsson i KBK og havnefogd Knut Mostad i KNH foran KNHs skiltreklame som er plassert like ved et av hjørneflaggene på stadion. 

– KBK er en av de viktigste merkevarene vi har på Nordmøre, og vi er stolte av det klubben har fått til gjennom flere år i Eliteserien. Selv om det blir spill OBOS-ligaen i 2023, var det aldri noen tvil om vi skulle støtte klubben videre. Vi er stolte av KBK og ønsker dem lykke til med videre satsing, sier havnefogd Knut Mostad.

KNH ønsker å være en viktig, synlig og positiv aktør i samfunnet selskapet er en del av. Å bidra på arenaer også utenom den daglige havnevirksomheten er en del av dette.

Daglig leder Kjetil Thorsen i Kristiansund Ballklubb er fornøyd med avtalen.

– Vi ønsker KNH velkommen som samarbeidspartner nok en sesong, og ser frem til gjensidig nytte av samarbeidet, sier Thorsen. 

Dalasundet stenges mandag

20 januar 2023

Dalasundet vil være stengt for trafikk i rundt en times tid mellom klokken 13 og 14 mandag 23. januar i forbindelse med reposisjonering av et rør. 

Flaskepost og julehilsen fra KNH

19 desember 2022

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Ledige båtplasser på Vedkaia

14 desember 2022

I Kristiansund har vi for tiden noen ledige båtplasser på Vedkaia i Vågen, som vi leier ut til yrkesfiskere. 

Scroll til toppen