Fortsetter som støttespiller til KBK

Styret i KNH vedtok i går å videreføre samarbeidsavtalen med Kristiansund Ballklubb til 2023. – Det var aldri noen tvil om vi skulle støtte klubben videre, sier havnefogd Knut Mostad. 

Frank Nilsen og Knut Mostad foran KNH sitt reklameskilt på Kristiansund Stadion. Foto.Markedskonsulent Frank Nilsson i KBK og havnefogd Knut Mostad i KNH foran KNHs skiltreklame som er plassert like ved et av hjørneflaggene på stadion. 

– KBK er en av de viktigste merkevarene vi har på Nordmøre, og vi er stolte av det klubben har fått til gjennom flere år i Eliteserien. Selv om det blir spill OBOS-ligaen i 2023, var det aldri noen tvil om vi skulle støtte klubben videre. Vi er stolte av KBK og ønsker dem lykke til med videre satsing, sier havnefogd Knut Mostad.

KNH ønsker å være en viktig, synlig og positiv aktør i samfunnet selskapet er en del av. Å bidra på arenaer også utenom den daglige havnevirksomheten er en del av dette.

Daglig leder Kjetil Thorsen i Kristiansund Ballklubb er fornøyd med avtalen.

– Vi ønsker KNH velkommen som samarbeidspartner nok en sesong, og ser frem til gjensidig nytte av samarbeidet, sier Thorsen. 

Ny havneinspektør på plass

17 mars 2023

Christoffer Gården begynte som havneinspektør hos oss den 1. mars. –Varierte arbeidsdager, masse nytt å lære og kjekke kollegaer, oppsummer Christoffer de første to ukene.

«Bolette» med britiske cruisegjester

15 mars 2023

Nærmere 1 200 britiske cruiseturister inntar Kristiansund og Nordmøre på torsdag, når cruiseskipet «Bolette» fra Fred. Olsen Cruises kommer på sitt førstegangsanløp. Havna håper på rundt 20 000 cruisegjester totalt i løpet av året.

Vi søker økonomisjef

14 mars 2023

Vil du bli økonomisjef i et av Norges største havnedistrikt? Dette er en variert og spennende stilling med gode muligheter til å påvirke utviklingen i organisasjonen. 

Scroll til toppen