Gjensyn med «Christian Radich»

Tirsdag 5. juli kommer «Christian Radich» til Kristiansund. Det er tredje året på rad at vi ønsker den ikoniske seilskuta velkommen. 

«Christian Radich» i Kristiansund havn. Foto.Sea Norway er en fantastisk seilas langs norskekysten med fullriggeren «Christian Radich». For tredje året på rad seiler skipet innom Kristiansund. 

Også denne sommeren seiler «Christian Radich» med turister langs norskekysten, som en del av seilasen Sea Norway. Tirsdag 5. juli anløper fullriggeren Kristiansund, og skal ligge på Storkaia fra 08:00 til 18:00.

«Christian Radich» er en av de best bevarte fullriggerne i verden. Med en lengde på 71 meter og nærmere 38 meter i høyden vil seilskuten være godt synlig på havna.

«Sea Norway» er delt opp i etapper på 3-4 dager, med mulighet for å delta som medseiler på en eller flere etapper. Etappen som avsluttes i Kristiansund den 5. juli seiler fra Bergen via Lerwick på Shetland. 

Gir en halv million i støtte til PCR-lab

17 januar 2024

Havnerådet i KNH vedtok i dag å gi 500 000 kroner til et felles laboratorium på Campus Kristiansund. – Flotte nyheter som vil styrke Campus sin nettverksrolle, skape kompetanseheving på tvers og bidra til ny aktivitet og utvikling ved Campus, sier prosjektleder Roland Mauseth i Campus Kristiansund. 

Flaskepost og julehilsen fra KNH

19 desember 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Anmoder om å benytte Markussundet

19 desember 2023

I påvente av forsterkingstiltak av Sørsundbrua, anmoder vi større fartøy om å benytte Markussundet ved anløp/avgang Kristiansund indre havn.

Scroll til toppen