Gjensyn med «Christian Radich»

Tirsdag 5. juli kommer «Christian Radich» til Kristiansund. Det er tredje året på rad at vi ønsker den ikoniske seilskuta velkommen. 

«Christian Radich» i Kristiansund havn. Foto.Sea Norway er en fantastisk seilas langs norskekysten med fullriggeren «Christian Radich». For tredje året på rad seiler skipet innom Kristiansund. 

Også denne sommeren seiler «Christian Radich» med turister langs norskekysten, som en del av seilasen Sea Norway. Tirsdag 5. juli anløper fullriggeren Kristiansund, og skal ligge på Storkaia fra 08:00 til 18:00.

«Christian Radich» er en av de best bevarte fullriggerne i verden. Med en lengde på 71 meter og nærmere 38 meter i høyden vil seilskuten være godt synlig på havna.

«Sea Norway» er delt opp i etapper på 3-4 dager, med mulighet for å delta som medseiler på en eller flere etapper. Etappen som avsluttes i Kristiansund den 5. juli seiler fra Bergen via Lerwick på Shetland. 

Havnerådsmøte 12. desember 2023

16 november 2023

Neste møte i havnerådet avholdes tirsdag 12. desember 2023. Her finner du mer informasjon om møtet og saksunderlag. 

Straks i mål i Kaibakken 1

06 oktober 2023

Oppgradering av Kaibakken 1 har vært et av våre viktigste prosjekter inneværende år. Leietaker Grieg Connect har allerede flyttet inn i fjerde etasje, mens tredje etasje er ledig for utleie. 

Scroll til toppen