Gjensyn med «Christian Radich»

Tirsdag 5. juli kommer «Christian Radich» til Kristiansund. Det er tredje året på rad at vi ønsker den ikoniske seilskuta velkommen. 

Sea Norway er en fantastisk seilas langs norskekysten med fullriggeren «Christian Radich». For tredje året på rad seiler skipet innom Kristiansund. 

Også denne sommeren seiler «Christian Radich» med turister langs norskekysten, som en del av seilasen Sea Norway. Tirsdag 5. juli anløper fullriggeren Kristiansund, og skal ligge på Storkaia fra 08:00 til 18:00.

«Christian Radich» er en av de best bevarte fullriggerne i verden. Med en lengde på 71 meter og nærmere 38 meter i høyden vil seilskuten være godt synlig på havna.

«Sea Norway» er delt opp i etapper på 3-4 dager, med mulighet for å delta som medseiler på en eller flere etapper. Etappen som avsluttes i Kristiansund den 5. juli seiler fra Bergen via Lerwick på Shetland. 

Ukentlige cruiseanløp i juli

08 juli 2022

Det er ventet flere cruiseskip til Kristiansund de neste ukene. Det blir flest tyske cruiseturister, men også britiske og amerikanske cruisepassasjerer kommer for å oppleve Nordmøre.

Cruiseskipet «Marina» til Kristiansund

30 juni 2022

Mandag 4. juli kommer nok et mellomstort cruiseskip på besøk. «Marina» fra Oceania Cruises skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 21.00. Lørdag 2. juli  blir det gjensyn med det mindre ekspedisjonscruiseskipet «World Explorer». 

Scroll til toppen