Kansellerer lørdagens cruiseanløp

Dårlige værmeldinger gjør at både «Otto Sverdrup» og «Maud» fra Hurtigruten Expeditions avlyser planlagte anløp til Kristiansund lørdag 5. februar. 

Havnearbeider på kai med cruiseskip i bakgrunn. Foto.Hverken «Otto Sverdrup» eller «Maud» anløper Kristiansund denne helga. Været setter en stopper for anløpene. 

Til helgen er det nok en gang meldt mye nedbør og sterk vind langs kysten i Midt-Norge. Begge de planlagte cruiseanløpene lørdag 5. februar er derfor kansellert. 

Neste planlagte anløp blir da lørdag 19. februar. Da er det igjen bestilt anløp av «Otto Sverdrup» og «Maud». I tillegg kommer årets første ordinære cruiseskip: «Spirit of Adventure» fra britiske Saga Cruises. Skipet har kapasitet til 999 gjester, og skal ligge i Kristiansund hele dagen, fra 08:00 til 16:00. 

Oppdatert cruiseliste finner du på våre nettsider: Cruiseanløp Kristiansund og Nordmøre 2022 - Kristiansund og Nordmøre Havn (knhavn.no)

Nå er Smøla godkjent for cruiseanløp

16 mai 2023

En helt ny og ISPS-godkjent flytebrygge står klar på Dyrnes til å ta imot gjester fra fem cruiseanløp den kommende sesongen. Lørdag kommer årets første cruiseskip til øya.

Tilbakeblikk på 2022

21 april 2023

I årsmeldingen for 2022 gir havnefogd Knut Mostad et tilbakeblikk på året som har gått. Etter to år preget av covid-19, stram økonomistyring og fokus på planverk, rammedokumenter og rutiner, ble 2022 et år med mer ordinær drift og investeringer.

Enighet rundt Hitra Kysthavn

12 april 2023

KNH og Trondheim Havn er enige om salg av Hitra Kysthavn for 36 millioner kroner. – Dette gir oss handlingsrom for investeringer i andre utviklingsprosjekter i havnedistriktet, sier havnefogd Knut Mostad.

Scroll til toppen