KNH har anskaffet havnebåt

Før sommeren anskaffet vi en ny arbeidsbåt, noe vi har ønsket oss i lang tid. En ny og bedre havnebåt skal bidra til økt aktivitet, bedre kvalitet på arbeid og bedre service til våre brukere.

Etter å ha fulgt med på bruktmarkedet en stund, falt valget på «Finn», en finskbygd båt som er laget for å gå i is. Etter anskaffelsen har båten vært til resertifisering og en mindre oppgradering. Nå skal båten snart tas i bruk, men først ønsker vi å gi den et nytt navn.

Navnekonkurranse

Vi har flere aktuelle navn på blokka, men ønsker flere gode forslag på navn som passer en havnebåt på Kristiansund og Nordmøre. Den som foreslår det navnet som blir valgt, vinner et ALTI gavekort på 500 kroner. Hvis flere foreslår det samme navnet, kåres vinneren gjennom loddtrekning. En jury bestående av tre ansatte i KNH, står for det endelige valget. 

Hvordan delta?
Du kan delta på vår Facebook-side, eller sende inn ditt forslag på e-post til info@knhavn.no. Merk e-posten med «Havnebåt». Frist: søndag 28. august.

Regatta i havnebassenget søndag

17 september 2022

Kristiansunds Seilforening skal ha mesterskap i havnebassenget søndag 18. september, og i den anledning blir det utplassert tre bøyer. 

Scroll til toppen