KNH har anskaffet havnebåt

Før sommeren anskaffet vi en ny arbeidsbåt, noe vi har ønsket oss i lang tid. En ny og bedre havnebåt skal bidra til økt aktivitet, bedre kvalitet på arbeid og bedre service til våre brukere.

Arbeidsbåt. Foto.

Etter å ha fulgt med på bruktmarkedet en stund, falt valget på «Finn», en finskbygd båt som er laget for å gå i is. Etter anskaffelsen har båten vært til resertifisering og en mindre oppgradering. Nå skal båten snart tas i bruk, men først ønsker vi å gi den et nytt navn.

Navnekonkurranse

Vi har flere aktuelle navn på blokka, men ønsker flere gode forslag på navn som passer en havnebåt på Kristiansund og Nordmøre. Den som foreslår det navnet som blir valgt, vinner et ALTI gavekort på 500 kroner. Hvis flere foreslår det samme navnet, kåres vinneren gjennom loddtrekning. En jury bestående av tre ansatte i KNH, står for det endelige valget. 

Hvordan delta?
Du kan delta på vår Facebook-side, eller sende inn ditt forslag på e-post til info@knhavn.no. Merk e-posten med «Havnebåt». Frist: søndag 28. august.

Gir en halv million i støtte til PCR-lab

17 januar 2024

Havnerådet i KNH vedtok i dag å gi 500 000 kroner til et felles laboratorium på Campus Kristiansund. – Flotte nyheter som vil styrke Campus sin nettverksrolle, skape kompetanseheving på tvers og bidra til ny aktivitet og utvikling ved Campus, sier prosjektleder Roland Mauseth i Campus Kristiansund. 

Flaskepost og julehilsen fra KNH

19 desember 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Anmoder om å benytte Markussundet

19 desember 2023

I påvente av forsterkingstiltak av Sørsundbrua, anmoder vi større fartøy om å benytte Markussundet ved anløp/avgang Kristiansund indre havn.

Scroll til toppen