KNH har anskaffet havnebåt

Før sommeren anskaffet vi en ny arbeidsbåt, noe vi har ønsket oss i lang tid. En ny og bedre havnebåt skal bidra til økt aktivitet, bedre kvalitet på arbeid og bedre service til våre brukere.

Arbeidsbåt. Foto.

Etter å ha fulgt med på bruktmarkedet en stund, falt valget på «Finn», en finskbygd båt som er laget for å gå i is. Etter anskaffelsen har båten vært til resertifisering og en mindre oppgradering. Nå skal båten snart tas i bruk, men først ønsker vi å gi den et nytt navn.

Navnekonkurranse

Vi har flere aktuelle navn på blokka, men ønsker flere gode forslag på navn som passer en havnebåt på Kristiansund og Nordmøre. Den som foreslår det navnet som blir valgt, vinner et ALTI gavekort på 500 kroner. Hvis flere foreslår det samme navnet, kåres vinneren gjennom loddtrekning. En jury bestående av tre ansatte i KNH, står for det endelige valget. 

Hvordan delta?
Du kan delta på vår Facebook-side, eller sende inn ditt forslag på e-post til info@knhavn.no. Merk e-posten med «Havnebåt». Frist: søndag 28. august.

Havnerådsmøte 12. desember 2023

16 november 2023

Neste møte i havnerådet avholdes tirsdag 12. desember 2023. Her finner du mer informasjon om møtet og saksunderlag. 

Straks i mål i Kaibakken 1

06 oktober 2023

Oppgradering av Kaibakken 1 har vært et av våre viktigste prosjekter inneværende år. Leietaker Grieg Connect har allerede flyttet inn i fjerde etasje, mens tredje etasje er ledig for utleie. 

Scroll til toppen