Ledige lokaler sentralt i Kristiansund

Fra 1. januar 2024 får vi ledig et lokale på 185 kvadratmeter i 1. etasje i Nordmørsterminalen på Devoldholmen. 

Vår leietaker Tide Buss skal flytte til nye lokaler i Pilotveien. Det betyr at lokalene i 1. etasje, ca. 185 kvadratmeter, blir ledig fra årsskiftet. Vi har allerede i dag ledig 150 kvadratmeter i 1. etasje, og et lite lokale på 38 kvadratmeter i 2. etasje. 

Nordmørsterminalen (Astrups gate 9) har god og moderne standard. Det hvite bygget like ved hurtigbåtterminalen blir nærmeste nabo til Campus Kristiansund. Med umiddelbar nærhet til buss og hurtigbåt, få minutters spasertur til Piren og Rådhusplassen, kort vei til dagligvarer, frisør, butikker og spisesteder, er Nordmørsterminalen mer attraktivt enn noen gang. Parkeringsmuligheter på området.

Nyrenoverte lokaler i Kaibakken 

Lokalene nederst i Kaibakken er under rehabilitering med beregnet ferdigstillelse månedsskiftet august/september 2023. Her har vi rundt 200 kvadratmeter ledig i 3. etasje. Det blir lyse og moderne lokaler med flott utsikt. 

Miljøet bli ungt og innovativt. Programvareselskapet Grieg Connect, som leverer egenutviklede systemløsninger til blant annet havner, myndigheter og rederier, skal leie hele fjerde etasje.

Muligheter for parkering innen gangavstand. Buss og Sundbåt i direkte nærhet, kort vei til hurtigbåt. Meget sentral beliggenhet med nærhet til alt av byens fasiliteter.

 

Interessert i å leie kontorlokaler i Kaibakken 1 eller i Nordmørsterminalen? Klikk her for mer informasjon

Nå er Smøla godkjent for cruiseanløp

16 mai 2023

En helt ny og ISPS-godkjent flytebrygge står klar på Dyrnes til å ta imot gjester fra fem cruiseanløp den kommende sesongen. Lørdag kommer årets første cruiseskip til øya.

Tilbakeblikk på 2022

21 april 2023

I årsmeldingen for 2022 gir havnefogd Knut Mostad et tilbakeblikk på året som har gått. Etter to år preget av covid-19, stram økonomistyring og fokus på planverk, rammedokumenter og rutiner, ble 2022 et år med mer ordinær drift og investeringer.

Enighet rundt Hitra Kysthavn

12 april 2023

KNH og Trondheim Havn er enige om salg av Hitra Kysthavn for 36 millioner kroner. – Dette gir oss handlingsrom for investeringer i andre utviklingsprosjekter i havnedistriktet, sier havnefogd Knut Mostad.

Scroll til toppen