Ledige lokaler sentralt i Kristiansund

Fra 1. januar 2024 får vi ledig et lokale på 185 kvadratmeter i 1. etasje i Nordmørsterminalen på Devoldholmen. 

Vår leietaker Tide Buss skal flytte til nye lokaler i Pilotveien. Det betyr at lokalene i 1. etasje, ca. 185 kvadratmeter, blir ledig fra årsskiftet. Vi har allerede i dag ledig 150 kvadratmeter i 1. etasje, og et lite lokale på 38 kvadratmeter i 2. etasje. 

Nordmørsterminalen (Astrups gate 9) har god og moderne standard. Det hvite bygget like ved hurtigbåtterminalen blir nærmeste nabo til Campus Kristiansund. Med umiddelbar nærhet til buss og hurtigbåt, få minutters spasertur til Piren og Rådhusplassen, kort vei til dagligvarer, frisør, butikker og spisesteder, er Nordmørsterminalen mer attraktivt enn noen gang. Parkeringsmuligheter på området.

Nyrenoverte lokaler i Kaibakken 

Lokalene nederst i Kaibakken er under rehabilitering med beregnet ferdigstillelse månedsskiftet august/september 2023. Her har vi rundt 200 kvadratmeter ledig i 3. etasje. Det blir lyse og moderne lokaler med flott utsikt. 

Miljøet bli ungt og innovativt. Programvareselskapet Grieg Connect, som leverer egenutviklede systemløsninger til blant annet havner, myndigheter og rederier, skal leie hele fjerde etasje.

Muligheter for parkering innen gangavstand. Buss og Sundbåt i direkte nærhet, kort vei til hurtigbåt. Meget sentral beliggenhet med nærhet til alt av byens fasiliteter.

 

Interessert i å leie kontorlokaler i Kaibakken 1 eller i Nordmørsterminalen? Klikk her for mer informasjon

Ledige lokaler ved Campus

15 august 2023

I vårt næringsbygg på Devoldholmen har vi ledige lokaler til kontor eller annen næringsvirksomhet. God standard, kort vei til alt og nærmeste nabo med Campus når dette står ferdig høsten 2024. 

Flaskepost og sommerhilsen fra KNH

07 juli 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Millionstøtte til kaiutbygging på Smøla

06 juli 2023

Kystverket har innvilget KNH støtte på 6 millioner kroner til kaiutbygging ved Vikan Havneterminal på Smøla, som en del av tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. – En gledens dag, sier havnefogd Knut Mostad. 

Scroll til toppen