Ledige lokaler ved Campus

I vårt næringsbygg på Devoldholmen har vi ledige lokaler til kontor eller annen næringsvirksomhet. God standard, kort vei til alt og nærmeste nabo med Campus når dette står ferdig høsten 2024. 

Kontorbygget Nordmørsterminalen sett utenfra. Foto.

Nordmørsterminalen, Astrups gate 9: 38–185 m2 til kontor eller helserelatert virksomhet

Lokaler midt i Kristiansund sentrum med flott utsikt over havnebassenget.

Kontorbygg med god og moderne standard på Devoldholmen sentralt i Kristiansund. Umiddelbar nærhet til buss og hurtigbåt, få minutters spasertur til Rådhusplassen. Kort vei til dagligvarer, frisør, butikker og spisesteder. Heis og parkeringsmuligheter. Høsten 2024 skal Campus Kristiansund stå ferdig på Devoldholmen. 

1. etasje: 150 m2 (ledig omgående) og 185 m2 (ledig januar 2024)  
2. etasje: 38 m2 (ledig omgående)

Kontakt oss for mer info eller visning!

Flaskepost og sommerhilsen fra KNH

07 juli 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Millionstøtte til kaiutbygging på Smøla

06 juli 2023

Kystverket har innvilget KNH støtte på 6 millioner kroner til kaiutbygging ved Vikan Havneterminal på Smøla, som en del av tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. – En gledens dag, sier havnefogd Knut Mostad. 

Venter opp mot 4 000 cruisegjester

03 juli 2023

Tirsdag, torsdag og fredag denne uken venter vi cruiseskip til Kristiansund. Opp mot 4 000 cruisegjester vil besøke regionen og bidra til viktig lokal verdiskaping. 

Scroll til toppen