Ledige lokaler ved Campus

I vårt næringsbygg på Devoldholmen har vi ledige lokaler til kontor eller annen næringsvirksomhet. God standard, kort vei til alt og nærmeste nabo med Campus når dette står ferdig høsten 2024. 

Kontorbygget Nordmørsterminalen sett utenfra. Foto.

Nordmørsterminalen, Astrups gate 9: 38–185 m2 til kontor eller helserelatert virksomhet

Lokaler midt i Kristiansund sentrum med flott utsikt over havnebassenget.

Kontorbygg med god og moderne standard på Devoldholmen sentralt i Kristiansund. Umiddelbar nærhet til buss og hurtigbåt, få minutters spasertur til Rådhusplassen. Kort vei til dagligvarer, frisør, butikker og spisesteder. Heis og parkeringsmuligheter. Høsten 2024 skal Campus Kristiansund stå ferdig på Devoldholmen. 

1. etasje: 150 m2 (ledig omgående) og 185 m2 (ledig januar 2024)  
2. etasje: 38 m2 (ledig omgående)

Kontakt oss for mer info eller visning!

Flaskepost og sommerhilsen ☀️

05 juli 2024

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

«Christian Radich» ganger to i juli

02 juli 2024

Tradisjonen tro står Kristiansund på seilingsplanen til «Christian Radich» under seilasen Sea Norway. I år stopper seilskuten dessuten innom både på seilasen nordover og sørover. 

Overrekkelse av Miljøfyrtårn-diplom

27 juni 2024

Tidligere i år ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn – en milepæl i vårt arbeid med klima, miljø og arbeidsmiljø. Nylig inviterte Kristiansund kommune til en høytidelig diplomoverrekkelse.

Scroll til toppen