Ny økonomisjef på plass

Tom Willy Kjønnø er nyansatt økonomisjef i KNH. – Her kommer jeg til å trives! sier Tom Willy, etter å ha installert seg på nytt kontor i lyse og trivelige lokaler midt i Kristiansund. 


Bilde: Tom Willy Kjønnø har funnet seg godt til rette på kontoret sitt i Nordmørsterminalen.  

Tom Willy startet i stillingen den 1. juni og har hatt en kort periode med overlapp med avtroppende økonomisjef Birgitte Flatsetøy, som nå har begynt i ny stilling i det private næringsliv. 

Tom Willy er statsautorisert regnskapsfører og kommer sist fra Smølabaserte EB Regnskap. Før dette drev han eget regnskapskontor, som han senere solgte seg ut av. Han har også mange års erfaring innen revisjon og consulting. På fritiden er det ski, sykling og seiling som fanger interessen. 

– Det er kjekt å være i gang! Som alltid når man starter i ny jobb, er det mye nytt å sette seg inn i med nye systemer, rutiner og rapportering. Nå er det en ny arbeidshverdag med mindre hjemmekontor og reising, selv om jeg likte å starte dagen med den flotte båtturen til Smøla. Jeg har blitt tatt godt imot av mine nye kollegaer i KNH, og er sikker på at jeg kommer til å trives, sier Tom Willy. 

Vi ønsker Tom Willy velkommen på laget! 

Ledige lokaler ved Campus

15 august 2023

I vårt næringsbygg på Devoldholmen har vi ledige lokaler til kontor eller annen næringsvirksomhet. God standard, kort vei til alt og nærmeste nabo med Campus når dette står ferdig høsten 2024. 

Flaskepost og sommerhilsen fra KNH

07 juli 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Millionstøtte til kaiutbygging på Smøla

06 juli 2023

Kystverket har innvilget KNH støtte på 6 millioner kroner til kaiutbygging ved Vikan Havneterminal på Smøla, som en del av tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. – En gledens dag, sier havnefogd Knut Mostad. 

Scroll til toppen