Ny økonomisjef på plass

Tom Willy Kjønnø er nyansatt økonomisjef i KNH. – Her kommer jeg til å trives! sier Tom Willy, etter å ha installert seg på nytt kontor i lyse og trivelige lokaler midt i Kristiansund. 


Bilde: Tom Willy Kjønnø har funnet seg godt til rette på kontoret sitt i Nordmørsterminalen.  

Tom Willy startet i stillingen den 1. juni og har hatt en kort periode med overlapp med avtroppende økonomisjef Birgitte Flatsetøy, som nå har begynt i ny stilling i det private næringsliv. 

Tom Willy er statsautorisert regnskapsfører og kommer sist fra Smølabaserte EB Regnskap. Før dette drev han eget regnskapskontor, som han senere solgte seg ut av. Han har også mange års erfaring innen revisjon og consulting. På fritiden er det ski, sykling og seiling som fanger interessen. 

– Det er kjekt å være i gang! Som alltid når man starter i ny jobb, er det mye nytt å sette seg inn i med nye systemer, rutiner og rapportering. Nå er det en ny arbeidshverdag med mindre hjemmekontor og reising, selv om jeg likte å starte dagen med den flotte båtturen til Smøla. Jeg har blitt tatt godt imot av mine nye kollegaer i KNH, og er sikker på at jeg kommer til å trives, sier Tom Willy. 

Vi ønsker Tom Willy velkommen på laget! 

Havnerådsmøte 12. desember 2023

16 november 2023

Neste møte i havnerådet avholdes tirsdag 12. desember 2023. Her finner du mer informasjon om møtet og saksunderlag. 

Straks i mål i Kaibakken 1

06 oktober 2023

Oppgradering av Kaibakken 1 har vært et av våre viktigste prosjekter inneværende år. Leietaker Grieg Connect har allerede flyttet inn i fjerde etasje, mens tredje etasje er ledig for utleie. 

Scroll til toppen