Redusert seilingshøyde Sørsundbrua

Grunnet inspeksjon med underbrulift, vil det være redusert seilingshøyde under Sørsundbrua i Kristiansund tirsdag 14. og onsdag 15. juni. 

Fartøy kan passere under brua mens underliften i bruk, men seilingshøyden i Sørsundet reduseres fra 38 til 34 meter mens arbeidet pågår. 

Havnevakta får nærmere beskjed ved oppstart og avslutt, og informerer inngående og utgående trafikk. Ved spørsmål, kontakt havnevakta på telefon 992 99 120. 

Sørsundet bro. Foto.

 

Gir en halv million i støtte til PCR-lab

17 januar 2024

Havnerådet i KNH vedtok i dag å gi 500 000 kroner til et felles laboratorium på Campus Kristiansund. – Flotte nyheter som vil styrke Campus sin nettverksrolle, skape kompetanseheving på tvers og bidra til ny aktivitet og utvikling ved Campus, sier prosjektleder Roland Mauseth i Campus Kristiansund. 

Flaskepost og julehilsen fra KNH

19 desember 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Anmoder om å benytte Markussundet

19 desember 2023

I påvente av forsterkingstiltak av Sørsundbrua, anmoder vi større fartøy om å benytte Markussundet ved anløp/avgang Kristiansund indre havn.

Scroll til toppen