Støtter KBK videre i Eliteserien

KNH viderefører samarbeidsavtalen med Kristiansund Ballklubb inn i 2024. – Vi ser frem til å heie frem KBK i Eliteserien, sier havnefogd Knut Mostad. 

Frank Nilsen og Knut Mostad foran KNH sitt reklameskilt på Kristiansund Stadion. Foto.Markedskonsulent Frank Nilsson i KBK og havnefogd Knut Mostad i KNH foran KNHs skiltreklame som er plassert like ved et av hjørneflaggene på Nordmøre stadion. 

– KBK er hele Nordmøre sitt fotballag og en av regionens viktigste merkevarer. Vi har støttet KBK i en årrekke og vil selvsagt være med å heie frem klubben i Eliteserien neste år. Derfor har vi forlenget samarbeidsavtalen med KBK med ytterligere ett år, sier havnefogd Knut Mostad. 

– Vi er glade for at KNH var med oss gjennom året i OBOS-ligaen, og nå vil støtte oss videre når vi på nytt skal kjempe i Eliteserien i 2024, sier daglig Kjetil Thorsen i Kristiansund Ballklubb. 

– Å bidra på arenaer også utenom den daglige havnevirksomheten er en viktig del av det å være en synlig og positiv aktør i samfunnet vi er en del av. Nå ser vi frem til seriestarten i april og ønsker spillere, trenere og støtteapparat en god oppladning til kommende sesong, sier Mostad. 

Gir en halv million i støtte til PCR-lab

17 januar 2024

Havnerådet i KNH vedtok i dag å gi 500 000 kroner til et felles laboratorium på Campus Kristiansund. – Flotte nyheter som vil styrke Campus sin nettverksrolle, skape kompetanseheving på tvers og bidra til ny aktivitet og utvikling ved Campus, sier prosjektleder Roland Mauseth i Campus Kristiansund. 

Flaskepost og julehilsen fra KNH

19 desember 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Anmoder om å benytte Markussundet

19 desember 2023

I påvente av forsterkingstiltak av Sørsundbrua, anmoder vi større fartøy om å benytte Markussundet ved anløp/avgang Kristiansund indre havn.

Scroll til toppen