Straks i mål i Kaibakken 1

Oppgradering av Kaibakken 1 har vært et av våre viktigste prosjekter inneværende år. Leietaker Grieg Connect har allerede flyttet inn i fjerde etasje, mens tredje etasje er ledig for utleie. 

Kontor med glassvegger og mann som jobber foran PC. Foto. Bilde: Programvareselskapet Grieg Connect flyttet inn i fjerde etasje i Kaibakken 1 rundt månedsskiftet august/september. 

Entreprenør Strand & Stubø har gjennom våren og sommeren jobbet på spreng med totalrenovering av to etasjer, utskifting av ventilasjonsaggregat og renovering av yttertak på tilbygget. I månedsskiftet august/september kunne programvareselskapet Grieg Connect flytte inn i fjerde etasje som planlagt. Her har de fått byens flotteste kontorutsikt og topp moderne lokaler.

Vi jakter nå etter leietaker til tredje etasjen på drøye 180 kvadratmeter, som straks står innflyttingsklar for den som måtte trakte etter kontorplass i et nyoppusset, ungt og innovativt miljø.

Strategisk viktig

KNH har disposisjonsrett på Kaibakken 1, mens Kristiansund kommune er den formelle eieren med hjemmelsrett. Bygget ble oppført i 1953.

Valget om totalrenovering har vært et strategisk betydningsfullt valg. 

– Vi vurderte om vi skulle beholde eller avhende eiendommen, og konkluderte med at vi vil videreutvikle lokalene. Det blir ikke mer sentralt enn dette, og i tillegg utsikt over Norges fineste havnebasseng, sier havnekaptein og prosjektansvarlig Geir Kjønnøy i Kristiansund og Nordmøre Havn.


Interessert i å leie kontorlokaler i Kaibakken 1 eller i Nordmørsterminalen?
Klikk her for mer informasjon


Fargerikt fellesrom med sofa, sitteplasser og TV. Foto.Bilde: Hos Grieg Connect i 4. etasje. Fellesareal. 

Kjøkken med spisebord med stoler. Foto.Bilde: Hos Grieg Connect i 4. etasje. Kjøkken og spiseplass. 

To møterom med glassvinduer mellom. Foto.Bilde: Hos Grieg Connect i 4. etasje. Møterom. 

Tomt kontor med utsikt. Foto.Bilde: Ledige lokaler i Kaibakken 1, 3. etasje. 

Kjøkkeninnredning. Foto.Bilde: Ledige lokaler i Kaibakken 1, 3. etasje. Kjøkken. 

Utsikt over Kristiansund havn. Foto.Bilde: Ledige lokaler i Kaibakken 1, 3. etasje. Utsikt over Kristiansund havn. 

Gir en halv million i støtte til PCR-lab

17 januar 2024

Havnerådet i KNH vedtok i dag å gi 500 000 kroner til et felles laboratorium på Campus Kristiansund. – Flotte nyheter som vil styrke Campus sin nettverksrolle, skape kompetanseheving på tvers og bidra til ny aktivitet og utvikling ved Campus, sier prosjektleder Roland Mauseth i Campus Kristiansund. 

Flaskepost og julehilsen fra KNH

19 desember 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Anmoder om å benytte Markussundet

19 desember 2023

I påvente av forsterkingstiltak av Sørsundbrua, anmoder vi større fartøy om å benytte Markussundet ved anløp/avgang Kristiansund indre havn.

Scroll til toppen