To cruiseskip denne uken

Rundt 1 000 britiske og tyske cruisegjester er ventet til Kristiansund denne uken.


«World Voyager» fra tyske Nicko Cruises la til ved Storkaia mandag morgen. Dette er skipets tredje og siste anløp til Kristiansund i år. 

Først ut er «World Voyager» mandag 1. august. Skipet fra Nicko Cruises ankom mandag morgen, og skal ligge på Storkaia frem til klokken 14. Det er 114 tysktalende gjester om bord, og disse er på et 14 dagers cruise opp til Nordkapp. Det er tredje og siste gangen «World Voyager» besøker Kristiansund i år.

Onsdag 3. august anløper «Spirit of Adventure» fra britiske Saga Cruises. Skipet, som er 236 meter og har kapasitet til 1 000 gjester, skal ligge på Storkaia mellom klokken 8 og 17. Kristiansund er siste anløpshavn før skipet returnerer til Southampton etter et 18 dagers cruise til Nord-Norge og Svalbard. «Spirit of Adventure» besøkte Kristiansund også i februar.

Begge cruiseskipene har planlagt nye anløp til Kristiansund i 2023.

Ukentlige cruiseanløp i juli

08 juli 2022

Det er ventet flere cruiseskip til Kristiansund de neste ukene. Det blir flest tyske cruiseturister, men også britiske og amerikanske cruisepassasjerer kommer for å oppleve Nordmøre.

Gjensyn med «Christian Radich»

01 juli 2022

Tirsdag 5. juli kommer «Christian Radich» til Kristiansund. Det er tredje året på rad at vi ønsker den ikoniske seilskuta velkommen. 

Cruiseskipet «Marina» til Kristiansund

30 juni 2022

Mandag 4. juli kommer nok et mellomstort cruiseskip på besøk. «Marina» fra Oceania Cruises skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 21.00. Lørdag 2. juli  blir det gjensyn med det mindre ekspedisjonscruiseskipet «World Explorer». 

Scroll til toppen