Travel lørdag på havna

Tre cruiseskip med til sammen over 1 200 gjester besøkte Kristiansund lørdag, og cruiseturistene var godt synlige i bybildet. 

Usikre værforhold holdt nok en gang på å sette en stopper for cruiseanløp denne lørdagen, men heldigvis ble det langt mindre vind enn varslet og «Spirit of Adventure» kunne legge til kai på Devoldholmen mens det enda var mørkt ute.  

Skipet, med rundt 750 britiske cruisegjester, ruvet godt på havna. Busser, guider og selveste Sundbåten stod klare til å ta med gjestene på opplevelser i byen og regionen. Siden dette var et førstegangsanløp, utvekslet skipet og havna crest på kaia. 

Lørdag morgen la også «Otto Sverdrup» til på Storkaia med ca. 280 tyske gjester om bord. Straks før kl. 14 kastet skipet loss og «Maud» med rundt 170 britiske gjester tok over kaiplassen. 

I tillegg var Sjøforsvaret korvette «Storm» innom på ettermiddagen. 

Gjensyn med «Christian Radich»

01 juli 2022

Tirsdag 5. juli kommer «Christian Radich» til Kristiansund. Det er tredje året på rad at vi ønsker den ikoniske seilskuta velkommen. 

Cruiseskipet «Marina» til Kristiansund

30 juni 2022

Mandag 4. juli kommer nok et mellomstort cruiseskip på besøk. «Marina» fra Oceania Cruises skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 21.00. Lørdag 2. juli  blir det gjensyn med det mindre ekspedisjonscruiseskipet «World Explorer». 

To cruiseanløp denne uken

22 juni 2022

Kristiansund får denne uken besøk av to cruiseskip. Både torsdag og lørdag vil cruiseskip og utenlandske cruiseturister være godt synlige i bybildet. Til sammen ventes et par tusen cruisegjester til byen. 

Scroll til toppen