Varsel om utplassering av målebøyer

I forbindelse med Campus-utbyggingen i Kristiansund, blir det denne uken plassert ut målebøyer i indre havn. Båter som trafikkerer området rundt bøyene bes utvise aktsomhet. 

Entreprenør Betonmast Røsand etablerer siltgardin nær anleggsområdet. Siltgardiner brukes for å hindre eller å styre partikler i vann og derved etablere et avgrenset forurensningsområde.

I forbindelse med dette plasseres det ut målebøyer i følgende posisjoner:

Målepunkt ved siltgardin
N 63* 06,850`
E 007* 44,103

Referansemålinger, ved Lille Nordsundet
N 63.06,887
E 007* 44,885`

Se kart med posisjoner nedenfor. Trafikkerende i indre havn som ferdes i området rundt bøyer bes utvise aktsomhet. Ved spørsmål, kontakt havnevakta på telefon 992 99 120. 

Kart med koordinater hvor målebøyer skal plasseres. Illustrasjon.

 

 

Gir en halv million i støtte til PCR-lab

17 januar 2024

Havnerådet i KNH vedtok i dag å gi 500 000 kroner til et felles laboratorium på Campus Kristiansund. – Flotte nyheter som vil styrke Campus sin nettverksrolle, skape kompetanseheving på tvers og bidra til ny aktivitet og utvikling ved Campus, sier prosjektleder Roland Mauseth i Campus Kristiansund. 

Flaskepost og julehilsen fra KNH

19 desember 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Anmoder om å benytte Markussundet

19 desember 2023

I påvente av forsterkingstiltak av Sørsundbrua, anmoder vi større fartøy om å benytte Markussundet ved anløp/avgang Kristiansund indre havn.

Scroll til toppen