Vi har fått nye nettsider!

Velkommen til våre nye nettsider. Vi håper du får en god opplevelse og finner det du leter etter.  

Skjermbilde av nettside knhavn.no.Vi har hatt havnas kunder og brukere i fokus når vi har jobbet med de nye nettsidene våre. Målet har vært et rent og ryddig design og en bedre brukeropplevelse. Våre tjenester, spesielt knyttet til anløp og adgang til havnen, står sentralt.  

I arbeidet med de nye sidene har vi brukt innsikt, erfaringer og tilbakemeldinger fra våre kunder og brukere. Havnevakta, som er de som interagerer med kunder og brukere på daglig basis, har vært sentrale bidragsytere av informasjon om brukeratferd og prioritering av innhold. 

Våre nye nettsider skal: 

  • gjøre det lettere for deg å finne frem
  • gi deg bedre oversikt over havna og hva vi kan tilby av fasiliteter og tjenester 
  • fungere godt på alle flater  

Nettsidene gikk "live" den 1. februar, og vi jobber fortløpende i perioden fremover med feilretting, testing og videreutvikling av innhold. 

Vi håper du blir fornøyd, og hører gjerne fra deg hvis det er noe du ikke finner, linker som ikke virker eller andre ting som du mener vi bør vite. På forhånd takk.  

Kontaktperson nettsider: 

Erika Indergaard

Markedsansvarlig
Telefon 402 46 474
E-post ei@knhavn.no

Nå er Smøla godkjent for cruiseanløp

16 mai 2023

En helt ny og ISPS-godkjent flytebrygge står klar på Dyrnes til å ta imot gjester fra fem cruiseanløp den kommende sesongen. Lørdag kommer årets første cruiseskip til øya.

Tilbakeblikk på 2022

21 april 2023

I årsmeldingen for 2022 gir havnefogd Knut Mostad et tilbakeblikk på året som har gått. Etter to år preget av covid-19, stram økonomistyring og fokus på planverk, rammedokumenter og rutiner, ble 2022 et år med mer ordinær drift og investeringer.

Enighet rundt Hitra Kysthavn

12 april 2023

KNH og Trondheim Havn er enige om salg av Hitra Kysthavn for 36 millioner kroner. – Dette gir oss handlingsrom for investeringer i andre utviklingsprosjekter i havnedistriktet, sier havnefogd Knut Mostad.

Scroll til toppen