Vi har fått nye nettsider!

Velkommen til våre nye nettsider. Vi håper du får en god opplevelse og finner det du leter etter.  

Vi har hatt havnas kunder og brukere i fokus når vi har jobbet med de nye nettsidene våre. Målet har vært et rent og ryddig design og en bedre brukeropplevelse. Våre tjenester, spesielt knyttet til anløp og adgang til havnen, står sentralt.  

I arbeidet med de nye sidene har vi brukt innsikt, erfaringer og tilbakemeldinger fra våre kunder og brukere. Havnevakta, som er de som interagerer med kunder og brukere på daglig basis, har vært sentrale bidragsytere av informasjon om brukeratferd og prioritering av innhold. 

Våre nye nettsider skal: 

  • gjøre det lettere for deg å finne frem
  • gi deg bedre oversikt over havna og hva vi kan tilby av fasiliteter og tjenester 
  • fungere godt på alle flater  

Nettsidene gikk "live" den 1. februar, og vi jobber fortløpende i perioden fremover med feilretting, testing og videreutvikling av innhold. 

Vi håper du blir fornøyd, og hører gjerne fra deg hvis det er noe du ikke finner, linker som ikke virker eller andre ting som du mener vi bør vite. På forhånd takk.  

Kontaktperson nettsider: 

Erika Indergaard

Markedsansvarlig
Telefon 402 46 474
E-post ei@knhavn.no

Gjensyn med «Christian Radich»

01 juli 2022

Tirsdag 5. juli kommer «Christian Radich» til Kristiansund. Det er tredje året på rad at vi ønsker den ikoniske seilskuta velkommen. 

Cruiseskipet «Marina» til Kristiansund

30 juni 2022

Mandag 4. juli kommer nok et mellomstort cruiseskip på besøk. «Marina» fra Oceania Cruises skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 21.00. Lørdag 2. juli  blir det gjensyn med det mindre ekspedisjonscruiseskipet «World Explorer». 

To cruiseanløp denne uken

22 juni 2022

Kristiansund får denne uken besøk av to cruiseskip. Både torsdag og lørdag vil cruiseskip og utenlandske cruiseturister være godt synlige i bybildet. Til sammen ventes et par tusen cruisegjester til byen. 

Scroll til toppen