Båtplass

Båtplasser for yrkesfiskere og småbåter – leie og gjestehavn 

I Kristiansund leier vi ut båtplasser til fiskebåter og andre småbåter. Fritidsbåter som ønsker å legge til i havnedistriktet kan benytte gjestehavn eller småbåtplass. I Kristiansund har vi egen gjestebrygge midt i sentrum.

Leie av kaiplass for fiskebåter (Blad A/B) 

Båtplasser på Vedkaia i Vågen, Kristiansund

Vi leier ut båtplasser på Vedkaia i Vågen. Fiskere med Blad B vil bli prioritert, men vi åpner også for utleie til båter uten blad B hvis ledig kapasitet. Kontakt havnevakta for mer informasjon. 

Strøm
I samarbeid med Småbåtlaget er det nå tilbud om strøm på Vedkaia.  Pris pr kWh: 2 kr. Småbåtlaget inngår avtale med den enkelte leietaker. Kontakt Kristiansund Småbåtlag: www.ksbl.no | post@ksbl.no

Kristiansund sentrum gjestehavn 

Velkommen til vår gjestebrygge mellom Piren og Bryggekanten Restaurant (ved Storkaia). Her finner du båtplasser, strøm og vann. 

Vi har også noen gjesteplasser på brygga ved Lerøybygget på Devoldholmen. 

Kontantfri betaling
Hos oss betaler du enkelt med Vipps. Bruk Vippsnummer 751382 Gjestebrygga KNHAVN. Du kan også scanne QR-koden med mobilkamera for å komme rett til betaling. Plakater henger flere steder. 

Det er også mulig å betale med mobilapp’en GoMarina. Appen er gratis. Søk opp «Kristiansund sentrum gjestehavn» for betaling.

Behov for en dusj?
Ved behov for fasiliteter som dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel,​ anbefaler vi Kristiansund Småbåtlag sin gjestehavn i Vågen, ca. 10 minutters gange unna. Merk: Eget Vippsnummer til Småbåtlaget for bruk av denne brygga.

Klikk på bildet for stor versjon
Klikk på bildet for stor versjon
Scroll til toppen