Vipps, så var betalingskassen borte!

Fra nå brukes Vipps til betaling av båtplass og strøm ved vår gjestebrygge mellom Piren og Bryggekanten Brasserie i Kristiansund sentrum. 

Mann demonterer betalingskasse på brygge. Foto.Havneinspektør Eresvik monterer ned betalingskassen ved KNHs gjestebrygge i Kristiansund sentrum. 

Etter nok en gang å ha opplevd innbrudd i betalingskassen ved vår gjestebrygge, har vi besluttet å fjerne muligheten for kontant betaling av havneavgift og landstrøm. 

Fra nå benyttes kun Vipps til betaling. Vipps erstatter både betalingskassen og appen GoMarina. 

– Det er synd at noen få skal ødelegge for andre. Heldigvis er de fleste småbåteiere vant til å bruke Vipps, så dette tror vi vil fungere godt, sier Eresvik. 

Prisene undret

Prisene for båtplass og landstrøm er de samme som tidligere. Betaling skjer ved ankomst. 

– Korte opphold på inntil en halvtime er gratis, slik at besøkende kan gå i land for å kjøpe seg en is eller gjøre andre korte ærender, bekrefter Eresvik

Inntil 30 min: Gratis
Inntil 4 timer: 50 kr
1 døgn (inntil 35 fot): 150 kr
1 døgn (over 35 fot): 200 kr
Landstrøm, pr. døgn: 50 kr 

For betaling, bruk Vippsnummer 751382 Gjestebrygga KNHAVN. Du kan også scanne QR-koden med mobilkamera for å komme rett til betaling. Plakater henger flere steder.  

Vi ønsker gamle og nye båtgjester velkommen til vår gjestebrygge i Kristiansund sentrum. Kart over båtplasser, strøm og vann finner du her. Vi har også noen gjesteplasser på brygga ved Lerøybygget på Devoldholmen. 

Ledige lokaler ved Campus

15 august 2023

I vårt næringsbygg på Devoldholmen har vi ledige lokaler til kontor eller annen næringsvirksomhet. God standard, kort vei til alt og nærmeste nabo med Campus når dette står ferdig høsten 2024. 

Flaskepost og sommerhilsen fra KNH

07 juli 2023

En gang i kvartalet hiver vi ut flaskepost for å holde eiere, styre og andre interesserte oppdaterte på trafikkutvikling og hva vi jobber med i havneselskapet. 

Millionstøtte til kaiutbygging på Smøla

06 juli 2023

Kystverket har innvilget KNH støtte på 6 millioner kroner til kaiutbygging ved Vikan Havneterminal på Smøla, som en del av tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. – En gledens dag, sier havnefogd Knut Mostad. 

Scroll til toppen