Vipps, så var betalingskassen borte!

Fra nå brukes Vipps til betaling av båtplass og strøm ved vår gjestebrygge mellom Piren og Bryggekanten Brasserie i Kristiansund sentrum. 

Havneinspektør Eresvik monterer ned betalingskassen ved KNHs gjestebrygge i Kristiansund sentrum. 

Etter nok en gang å ha opplevd innbrudd i betalingskassen ved vår gjestebrygge, har vi besluttet å fjerne muligheten for kontant betaling av havneavgift og landstrøm. 

Fra nå benyttes kun Vipps til betaling. Vipps erstatter både betalingskassen og appen GoMarina. 

– Det er synd at noen få skal ødelegge for andre. Heldigvis er de fleste småbåteiere vant til å bruke Vipps, så dette tror vi vil fungere godt, sier Eresvik. 

Prisene undret

Prisene for båtplass og landstrøm er de samme som tidligere. Betaling skjer ved ankomst. 

– Korte opphold på inntil en halvtime er gratis, slik at besøkende kan gå i land for å kjøpe seg en is eller gjøre andre korte ærender, bekrefter Eresvik

Inntil 30 min: Gratis
Inntil 4 timer: 50 kr
1 døgn (inntil 35 fot): 150 kr
1 døgn (over 35 fot): 200 kr
Landstrøm, pr. døgn: 50 kr 

For betaling, bruk Vippsnummer 751382 Gjestebrygga KNHAVN. Du kan også scanne QR-koden med mobilkamera for å komme rett til betaling. Plakater henger flere steder.  

Vi ønsker gamle og nye båtgjester velkommen til vår gjestebrygge i Kristiansund sentrum. Kart over båtplasser, strøm og vann finner du her. Vi har også noen gjesteplasser på brygga ved Lerøybygget på Devoldholmen. 

Gjensyn med «Christian Radich»

01 juli 2022

Tirsdag 5. juli kommer «Christian Radich» til Kristiansund. Det er tredje året på rad at vi ønsker den ikoniske seilskuta velkommen. 

Cruiseskipet «Marina» til Kristiansund

30 juni 2022

Mandag 4. juli kommer nok et mellomstort cruiseskip på besøk. «Marina» fra Oceania Cruises skal ligge på Storkaia fra 08.00 til 21.00. Lørdag 2. juli  blir det gjensyn med det mindre ekspedisjonscruiseskipet «World Explorer». 

To cruiseanløp denne uken

22 juni 2022

Kristiansund får denne uken besøk av to cruiseskip. Både torsdag og lørdag vil cruiseskip og utenlandske cruiseturister være godt synlige i bybildet. Til sammen ventes et par tusen cruisegjester til byen. 

Scroll til toppen