Vipps, så var betalingskassen borte!

Fra nå brukes Vipps til betaling av båtplass og strøm ved vår gjestebrygge mellom Piren og Bryggekanten Brasserie i Kristiansund sentrum. 

Mann demonterer betalingskasse på brygge. Foto.Havneinspektør Eresvik monterer ned betalingskassen ved KNHs gjestebrygge i Kristiansund sentrum. 

Etter nok en gang å ha opplevd innbrudd i betalingskassen ved vår gjestebrygge, har vi besluttet å fjerne muligheten for kontant betaling av havneavgift og landstrøm. 

Fra nå benyttes kun Vipps til betaling. Vipps erstatter både betalingskassen og appen GoMarina. 

– Det er synd at noen få skal ødelegge for andre. Heldigvis er de fleste småbåteiere vant til å bruke Vipps, så dette tror vi vil fungere godt, sier Eresvik. 

Prisene undret

Prisene for båtplass og landstrøm er de samme som tidligere. Betaling skjer ved ankomst. 

– Korte opphold på inntil en halvtime er gratis, slik at besøkende kan gå i land for å kjøpe seg en is eller gjøre andre korte ærender, bekrefter Eresvik

Inntil 30 min: Gratis
Inntil 4 timer: 50 kr
1 døgn (inntil 35 fot): 150 kr
1 døgn (over 35 fot): 200 kr
Landstrøm, pr. døgn: 50 kr 

For betaling, bruk Vippsnummer 751382 Gjestebrygga KNHAVN. Du kan også scanne QR-koden med mobilkamera for å komme rett til betaling. Plakater henger flere steder.  

Vi ønsker gamle og nye båtgjester velkommen til vår gjestebrygge i Kristiansund sentrum. Kart over båtplasser, strøm og vann finner du her. Vi har også noen gjesteplasser på brygga ved Lerøybygget på Devoldholmen. 

Nå er Smøla godkjent for cruiseanløp

16 mai 2023

En helt ny og ISPS-godkjent flytebrygge står klar på Dyrnes til å ta imot gjester fra fem cruiseanløp den kommende sesongen. Lørdag kommer årets første cruiseskip til øya.

Tilbakeblikk på 2022

21 april 2023

I årsmeldingen for 2022 gir havnefogd Knut Mostad et tilbakeblikk på året som har gått. Etter to år preget av covid-19, stram økonomistyring og fokus på planverk, rammedokumenter og rutiner, ble 2022 et år med mer ordinær drift og investeringer.

Enighet rundt Hitra Kysthavn

12 april 2023

KNH og Trondheim Havn er enige om salg av Hitra Kysthavn for 36 millioner kroner. – Dette gir oss handlingsrom for investeringer i andre utviklingsprosjekter i havnedistriktet, sier havnefogd Knut Mostad.

Scroll til toppen